NIEUWS

06 feb 2017
thumbnail

Talents toernooi IISPA

6 februari 2017 • Zaterdag 17 december j.l. was een bijzondere dag voor iedereen die betrokken is bij de HandbalSchool Twente. De talenten presenteerden op deze dag de compleet nieuwe kledinglijn tijdens een internationaal toernooi in de IISPA. Hiermee ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Tevens konden de ouders/begeleiders, trainers van alle Twentse verenigingen en belangstellenden kennis maken met de vorderingen van de talenten. Handbalkreis Ems-Münster (Dld.) en de jongensteams van Olympia (Hengelo) en Stormvogels (Haaksbergen) waren de tegenstanders in alle leeftijdscategorieën. Ook de sponsoren, die door hun positieve acties dit mede mogelijk hebben gemaakt, waren deze dag aanwezig. Bestuursvoorzitter Henk Kruse heeft tijdens dit toernooi een klein officieel woordje gericht tot alle aanwezigen, en zijn dank uitgesproken aan de sponsoren en uiteraard de spelers/speelsters van HandbalSchool Twente. Het was een sportieve en zeer geslaagde dag.

handbalschool2017