NIEUWS

21 mei 2017
handbalschool twente

4 talenten naar junioren Oranje

21 mei 2017 • Zaterdagmorgen zijn we met 6 speelsters van onze HandbalSchool vertrokken naar Duiven om deel te nemen aan de 2e scoutingsdag voor de meiden van 2002/2003. Zij hadden zich een week eerder al laten zien tijdens de eerste selectiedag. Nu moesten ze zich in Duiven tijdens onderlinge wedstrijden weer laten zien. Tijdens 3 wedstrijden werden de meiden door verschillende scouts bekeken en beoordeeld op verschillende punten. Onderdelen waar naar gekeken werd waren: Techniek, Tactiek, Fysiek, Prestatie en Overig. Ook waren van HandbalSchool Twente 3 scouts aanwezig; Edwin Kippers, Nicol Kooiker en Wendie Busschers.

De dames hebben goed hun best gedaan en hebben laten zien wat ze waard zijn. We kunnen daardoor ook zeggen dat er 4 van de 6 meiden door zijn naar de nieuwe Youth selectie (junioren Oranje). Pipy Wolfs, Rianne van Rijnsoever, Lynn Kuipers en Malene Froeling. Gefeliciteerd meiden en heel veel succes met de trainingen op Papendal!

handbalschool2017