NIEUWS

11 okt 2018
handbalschool twente

Talenten HST trainen op RTC in Emmen

11 oktober • Onderstaande talenten van HandbalSchool Twente trainen samen met andere talenten uit regio Noord op het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Handbal Noord in Emmen. Foto boven v.l.n.r. staand: 13. Silas Speckmann | 96. Rik Stubbe | 36. Kealin van het Keimpema | 114. Robin Hazewinkel | Lynn Holtman | 41. Sander Beltman. 

V.l.n.r. voor:
 50. Femke Woertman | 21. Merle Roesink | 73. Imke Hoek | 42 Jeike Vije | 57. Dewi Wormgoor | 18. Jet Oude Avenhuis | 69. Jade Hietbrink | 37. Jelle Jannink.

De coördinatie van de trainingen vinden plaats onder leiding van Harrie Weerman. Afmelding kan alleen bij Harrie Weerman plaatsvinden en alleen om reden van studie, wedstrijdverplichting bij de club of andere belangrijke redenen. Tijdens de trainingsperiode is het aan de technisch manager Harrie Weerman in overleg met de technisch manager Handbalschool om spelers/sters af te laten vallen en op te roepen. Na de herfstvakantie zal de definitieve selectie RTC Noord bekend gemaakt worden.

We wensen onze talenten leerzame trainingen en een sportieve tijd op het RTC!

handbalschool2017