NIEUWS

30 nov 2018

Informatieavond HT3 cursus • do. 13 december • IISPA Almelo

30 november • Ben jij de handbaltrainer die zich wil ontwikkelen en zijn trainingskwaliteiten wil vergroten? Dan is de opleiding Handbal Trainer 3 wellicht iets voor jou. De onderwerpen die tijdens de HT3 cursus aan bod komen zijn: Handbalstructuur, Jaarplanning, Methodische principes, Technische en tactische elementen, Fysieke elementen en het Begeleiden en Coachen van teams.

In 2019 starten we met de opleiding Handbal Trainer 3 in Almelo en in de omgeving van Utrecht. Voor geïnteresseerde kandidaten en hun praktijkbegeleiders organiseren we een informatieavond. Deze vind plaats op donderdag 13 december om 19.30 uur in de IISPA in Almelo. Tijdens deze informatieavond krijgen jullie informatie over de planning, inhoud en het verloop van de cursus. Lees meer.

handbalschool2017