NIEUWS

26 aug 2019

TWENTE KLEURT ZILVER DEZE ZOMER

“Hard trainen, fysiek en mentaal sterker worden, doorzetten, er veel voor over hebben, er veel voor laten, doorontwikkelen, technisch en tactisch groeien, doelen stellen!”

Afgelopen zomer werd het harde werken beloond met mooie zilveren medailles. TROTS, dat mogen deze 6 meiden uit Twente zeker zijn!
Danique Trooster en Marit Winkels wonnen met Oranje U19 zilver op het EK in Hongarije. Malene Froeling, Lynn Kuipers, Rianne van Rijnsoever en Pipy Wolfs wonnen met Oranje U17 op de EYOF (Jeugd Olympische Spelen) in Baku (Azerbeidzjan) ook zilver. HST feliciteerd de Twentse toppers met deze fantastische sportieve prestatie! Op weg naar nog meer sportief succes meiden. We blijven jullie volgen.

——–

Op zaterdag 14 september start HST de trainingen weer. We helpen onze talenten aankomend seizoen ook graag weer op weg naar het bereiken van een ieders persoonlijke doel! Alle deelnemers hebben inmiddels een mail gekregen over de invulling van het aankomende seizoen.

HandbalSchool Twente heeft er weer zin in! Tot zaterdag 14 september.

handbalschool2017