NIEUWS

09 nov 2020

Voorzitter Henk Kruse en Secretaris Jos Lubbers treden af

Wisseling van de wacht in het bestuur van HandbalSchool Twente!

Voorzitter Henk Kruse en secretaris Jos Lubbers stoppen met hun werk voor HandbalSchool Twente. Na de eenwording van het NHV in 2012 hebben zij in 2013 samen met Gerrit Droste HandbalSchool Twente opgericht. Door de oprichting van deze stichting konden de talenten in de regio Twente blijven trainen om zich verder in het handballen te ontwikkelen.

Jos is door zijn dochter besmet geraakt met het handbal-virus en zo een actieve vrijwilliger geworden. Henk heeft echt van alles al gedaan en is nog steeds heel actief binnen het handbal. Hij was trainer, scheidsrechter, bestuurder en adviseur van de afdeling Twente, bestuurslid van het bondsbestuur, na zijn periode als bondsbestuurder is hij toegetreden tot de tuchtcommissie en nu net gekozen voor de commissie van beroep. Daarnaast is hij erelid en ambassadeur van het NHV.

Beiden heren hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbouw en het versterken van HS Twente. Na zeven jaar vinden ze het een goed moment om te stoppen en dragen ze het stokje over aan Ralf Dwars en Chantal Pierik.

Wij bedanken Henk en Jos voor de jarenlange inzet voor HandbalSchool Twente en de fijne en prettige samenwerking binnen het bestuur.

Bestuur HandbalSchool Twente

 

______________________________________________________________________

 

Beste leden, direct betrokkenen, trainers en bestuur van HandbalSchool Twente,

Het voorzitterschap van HandbalSchool Twente is vanaf de oprichting, in een Stichtingsvorm gegoten in oktober 2013, een uitdagende en vooral prettige taak geweest. Samenwerken met bestuurlijke collega’s, de trainers en begeleiders en vooral de (beperkte) contacten met handbal-talenten van de Twentse verenigingen, zijn op zeer prettige wijze verlopen en stemt mij dankbaar.

De contacten met de ouders/verzorgers verliepen veelal via de digitale weg, naast de jaarlijkse kennismaking met hen bij de introductie van de nieuwe ‘lichting’ leerlingen. Hartelijk dank aan allen voor het gestelde vertrouwen en dat ik de ‘liefde’ voor de handbalsport heb kunnen en mogen delen met jullie. Ik wens mijn opvolger als bestuursvoorzitter – Ralf Dwars – veel plezier en succes en groet u allen.

HET GA U….. GOED!

Henk Kruse

handbalschool2017