NIEUWS

04 feb 2021
handbalschool twente

Nieuwe Voorzitter Ralf Dwars

Beste leden en andere betrokken van Handbalschool Twente,

Een aantal maanden geleden heb ik het stokje overgedragen gekregen van Henk Kruse als voorzitter van onze HandbalSchool. Dus een mooi moment om mij even voor te stellen.
Mijn naam is Ralf Dwars, getrouwd en samen 2 zonen in de puber leeftijd. Ik ben betrokken geraakt met de prachtige handbalsport door mijn vrouw en beide zonen. Sinds het 3e en 4e levensjaar van onze zonen zitten zij al op handbal en ben ik als ouder betrokken geraakt bij de sport. Eerst als betrokken vader die vanaf de zijlijn aanmoedigde. Later een vader die besloot om zo nu en dan bij te springen als assistent tijdens de trainingen. Uiteindelijk ben ik het team van mijn jongste zoon samen met een andere vader gaan coachen. Inmiddels doe ik dit 4 seizoenen met veel plezier. Ik heb het jongenshandbal zien groeien binnen de vereniging. Tof om hier aan bij te dragen.

Als bestuurder van HandbalSchool Twente hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de groei van de talenten evenals de groei van de organisatie samen met alle betrokkenen. Zodat we met z’n allen kunnen genieten van deze prachtige sport en kunnen bijdragen aan de groei, in de breedste zin van het woord, van deze sport.

Sportieve groet,

Ralf Dwars

handbalschool2017