NIEUWS

06 feb 2021

Handbalzomerkamp

Het Handbalzomerkamp 2021 vindt aankomende zomer plaats in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Dit jaar alweer voor de 11e keer. Van 23 t/m 27 augustus kunnen handballers/handbalsters in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar deelnemen aan trainingen van toptrainers en topspelers. Ook worden de deelnemers uitgedaagd om aan verschillende sportactiviteiten deel te nemen.

De organisatie ligt in handen van het CIOS Arnhem, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. Zij zorgen wederom voor een super gezellig en leerzaam Handbalzomerkamp. LET OP! Inschrijving sluit 1 mei 2021! Schrijf je dus nu in KLIK HIER. Of scan de QR-code op de HANDBALZOMERKAMP-FLYER.

Meer informatie over het HANDBALZOMERKAMP en het informatieboekje? TOPHANDBAL GELRE.

handbalschool2017