NIEUWS

16 jun 2021

Aanpassingen in “De weg van het NHV-talent”

De sportwereld is continue in beweging. Om tot optimale prestaties te komen voor talenten is ‘De weg van het NHV-talent’ hervormd. Via deze weg wil het NHV jullie informeren over de aanpassingen in het beleid en de uitvoering met betrekking tot Talentontwikkeling vanaf het seizoen 2021/2022.

De Regionale Trainings Centra (RTC’s) zullen opgeheven worden, parallel hieraan loopt de herinrichting van de NHV HandbalScholen. De HandbalScholen zullen gaan bestaan uit drie vormen, namelijk NHV HandbalSchool, NHV HandbalSchool inclusief NHV Toplijn en NHV HandbalSchool uitsluitend NHV Toplijn. Daarnaast wordt er gekeken naar het herinrichten van de processen aan de jongens- en meisjeskant en de implementatie van het kwaliteitslabel.

Wij als HandbalSchool Twente 2.0 zijn volop in gesprek over hoe wij hieraan een goed en passend vervolg gaan geven. Binnenkort zullen we dit laten weten aan onze talenten en alle betrokkenen middels een nieuwsbrief. Ook zullen we hierover t.z.t. een nieuwsbericht plaatsen op onze website.

Meer informatie: DE WEG VAN HET NHV-TALENT

handbalschool2017