NIEUWS

22 jul 2021

ORANJE U19 PAKT TITEL EHF CHAMPIONSHIP EN IS TERUG OP HOOGSTE NIVEAU

Trots op onze HandbalSchool Twente Talenten.

Afgelopen zondag 18 juli speelde Oranje U19 de finale van de EHF Championship in Skopje (Noord Macedonie) tegen Polen. De wedstrijd werd gestart met in de basis maar liefst 3 meiden uit Twente, Rianne van Rijnsoever, Lynn Kuipers en Pipy Wolfs. Het stugge Polen werd in de eerste helft overlopen door een veel beter dekkend en aanvallend Oranje. Wat Polen in de tweede helft ook probeerde, het team kwam niet meer langszij en moest van afstand toekijken hoe Oranje op de vloer aan een mooi feestje begon.

Het doel: de eerste plaats op het EHF Championship en deelname aan het WK-kwalificatietoernooi U20 in november van dit jaar is bereikt. De gouden schaal/medaille gaat mee naar Nederland. Meiden wat zijn wij als HST trots op jullie. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Volg je droom en geloof in jezelf, dan kom je daar waar je graag wil zijn!

Vanaf 7 augustus 2021 speelt ook Oranje U17 haar EHF Championship in Georgië. Wij wensen Lynn Holtman en de andere meiden en begeleiding heel veel sportief succes, we gaan jullie volgen!

(Op de foto de schaal gedragen door Rianne van Rijnsoever met links naast haar Lynn Kuipers en rechts Pipy Wolfs.)

handbalschool2017